Bivši Đokovićev trener 20 godina držao ovu fotku Nadala u dnevnoj sobi: Njegova žena slučajno otkrila tajnu

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Odlazak Rafaela Nadala u penziju doneo je zanimljvu informaciju vezanu za nekadašnjeg trenera Novaka Đokovića, Rikarda Pjatija, koji je skoro 20 godina držao fotku španskog tenisera u dnevnoj sobi!

To je sasvim slučajno u emotivnoj poruci posvećenoj Nadalu otkrila njegova supruga Gaja, koja je na Instagramu podelila tu fotografiju na kojoj se vidi kako Španac u naručju drži njihovog sina Roka.

- Rafa, bio si u našoj dnevnoj sobi skoro 20 godina, toliko vas volimo. Mnogo će nam nedostajati to što vas nećemo videti kako igrate ili se borite na terenu. Kakvu ste neverovatnu karijeru imali i kakva je privilegija bila posmatrati vas kako rastete i postajete šampion kakav ste, i na terenu i van njega. Uvek ljubazan, uvek uljudan, uvek pun poštovanja. Čestitamo vama, vašem timu i vašoj porodici na izvanrednoj karijeri, primer za svakoga ko je ikada voleo tenis. Sada je vreme da uživate u drugom delu svog života, zdravica za vas - poručila je Gaja.

Podsetimo, Rikardo Pjati je Đokovića trenirao na početku karijere srpskog asa. Sarađivali su zajedno od jeseni 2005. do juna naredne godine, a Italijan je već tada predvideo Đokovićev uspon.

- Može da postane broj jedan na svetu, da bude nivo Rafaela Nadala i Rodžera Federera jer je Novak uvek radio kao dete, sa porodicom, uvek je bio fokusiran i odlučan da će postati svetski broj jedan - rekao je Pjati tada.

Rikardo Pjati Foto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ne samo da je novak stigao Rafu i Rodžera, već ih je poprilično pretekao i blistavom karijerom krunisao sebe za najboljeg tenisera u istoriji ovog sporta. Uostalom, to je i sam Toni Nadal dan ranije potvrdio.

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA