Mislio da je prevara, ali mu je Đoković otkrio tajne u telefonskom pozivu: Sad želi da ga pobedi u Šangaju

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Najbolji teniser planete Novak Đoković igraće danas svoje 10. četvrtfinale Mastersa u Šangaju, a rival s druge strane mreže, od 12.30 časova, biće mu Čeh Jakub Menšik!

Njih dvojica se do sada nikada nisu sastajali, mada je Menšik nekoliko puta trenirao sa Noletom koji mu je idol. Štaviše, teško da bi danas bio ovde da nije srpskog asa.

To je svojevremeno za "Lekip" priznao i njegov trener Tomas Josefus, uz podsećanje šta se desilo u februaru 2022. godine.

- Pravili smo računicu kada je Jakub sa srpskog broja koji nije znao dobio snimak na svom telefonu - rekao je Josefus za "Lekip", da bi se Menšik nadovezao:

- Prvo sam pomislio da je to prevara, ali to je bio Đoković. Novak je moj idol iz detinjstva, možete li da zamislite moju radost. Težina, ručak, oporavak... Sve što je on radio, radio sam i ja. Tu sam mnogo toga razumeo. Posmatrao sam ga, pokušao da analiziram njegovo funkcionisanje, kako se zagreva, proteže, oporavlja.

Zatim je Josefus poentirao:

- Nije Đoković oklevao da podeli svoje znanje i kontakte. Imali smo zatvorena vrata ispred sebe, Novak ih je otvorio.

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA