Đoković poslao poruku zlatnoj dami sa Olimpijskih igara: "Ona zna da sam dostupan za nju"

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Sjajno Novak Đoković igra na turniru u Šangaju, nakon što se u prvom kolu pomučio sa Aleksom Mikelsenom. Flavio Koboli i Roman Safijulin su bili prelak zalogaj, a žreb se otvorio i do samog finala.

Jakub Menšik u četvrtini finala, kao i Tejlor Fric ili David Gofan stoje na putu do finala, a Srbin je naoštren da se okiti i petom titulom u jednom od najvećih gradova na svetu. I to nakon pet godina na tlu Kine...

Da su u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji "ludi" za Noletom znamo odavno, što je publika samo potvrdila i ovog puta, a česta su pitanja tamošnjih novinara i u vezi sa njihovom najboljom teniserkom Ćinven Ženg.

Tako je u razgovoru za "Šangaj Pres" Đoković čestitao rođendan i istakao da je za nju dostupan u bliko kom momentu.

- Srećan rođendan njoj. Čuo sam da je njen rođendan. Tako je mlada. Ove godine je učinila Kinu ponosnom na Olimpijskim igrama. Ponela je zlatnu medalju, mislim da je to prva ikada u tenisu za Kinu, tako da je to velika stvar.

Ona je divna osoba i zaista, zaista dobar igrač koji nastavlja da napreduje. Rado je gledam, veliki sam njen obožavalac kao osobe i kao igrača. Imamo lepu vezu van terena, i kada imamo priliku, pričamo.

Tako da, naravno da ću biti tu, ona zna da sam dostupan za nju i njenom trenerskom timu bilo kada želi da pita za savet ili nešto slično.

Čuo sam za sliku sa zlatnom medaljom, sa zlatnom medaljom, tako da bi to bilo zabavno, to bi bilo sjajno. Ne znam da li će se to desiti pre Australije, jer su naši rasporedi različiti, ali možda u Australiji možemo doneti medalje (smeši se) i uraditi to tamo - rekao je Novak.

Ženg je u Parizu osvojila zlato za Kinu, a trenutno je na WTA listi na sedmom mestu i druga je najmlađa teniserka u samom vrhu, posle Amerikanke Koko Gof.

(Telegraf.rs)

Video: Nole sreo Miroslava Ilića, a onda su zapevali njegov veliki hit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA