Federer poslao Nadalu dirljivu poruku zbog kraja karijere: "Nadao sam se da ovaj dan nikad neće doći..."

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jedan od najvećih tenisera u istoriji, vlasnik 22 Grend slem trofeja, "Kralj šljake" - Rafael Nadal, odlučio je da kaže kraj i u emotivnom videu objavio je kraj karijere.

Njegova objava, koliko god se ovaj momenat mogao naslutiti, rastužio je svet tenisa i sigurno je da ovaj sport više neće biti isti.

Nadala ćemo pamtiti kao besprekornog borca, koji je igrao do kraja za svaku loptu i koji je ostavio neizbrisiv trag u tenisu. Pamtićemo njegova rivalstva sa Novakom Đokovićem, ali i sa Rodžerom Federerom, koje je i prvo počelo, gde su imali neke epske bitke u velikim finalima.

Dok se čeka poruka Novaka Đokovića, koji je imao reakciju na Nadalov video, stigla je već i prva poruka Rodžera Federera, koji je napisao Nadalu dirljivu poruku na Instagram objavi o kraju karijere.

- Kakva karijera, Rafa! Uvek sam se nadao da ovaj dan nikada neće doći. Hvala ti za nezaboravne uspomene i neverovatna dostignuća u igri koju volimo. Bila je apsolutna čast - napisao je Federer, koji je dobio ogroman broj lajkova na komentar za svega nekoliko minuta.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković ludovao u noćnom klubu, pevao čuveni hit, a onda se pojavila Kamelija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA