Novak emotivnom porukom ispratio Nadala u penziju: "Inspirisao si milione, tvoje nasleđe živeće zauvek!"

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Najbolji teniser planeteNovak Đoković oglasio se u javnosti nakon što je Rafael Nadal odlučio da završi profesionalnu karijeru!

Podsetimo, Nadal je potpuno neočekivano u četvrtak 10. oktobra poručio javnosti da će mu 2024. godina biti poslednja kada je u pitanju aktivno igranje tenisa.

Novak je na svom Instagramu ostavio vrlo emotivnu poruku, uz galeriju zajedničkih fotografija.

- Rafa, jedan post nije dovoljan da izrazim poštovanje koje imam prema tebi i onome što si učinio za naš sport. Inspirisao si milione dece da počnu da igraju tenis, i mislim da je to verovatno najveće dostignuće koje neko može da poželi. Tvoja upornost, posvećenost i borbeni duh biće proučavani decenijama. Tvoje nasleđe živeće zauvek. Samo ti znaš šta si sve morao da pretrpiš da bi postao ikona tenisa i sporta uopšte. Hvala ti što si me toliko puta gurao do krajnjih granica u našem rivalstvu, koje me najviše oblikovalo kao igrača. Tvoja strast za reprezentovanje Španije uvek je bila izvanredna. Želim ti najlepši mogući oproštaj u Malagi sa španskim timom u Dejvis Kupu. Biću tamo lično da odam poštovanje tvojoj neverovatnoj karijeri - napisao je Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Šalio se sa novinarom, pa otkrio šta je bilo sa Nedovićem: Nikad duža konferencija Sferopulosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA