Momak kome je Novak idol šokirao Bugarina u Kini: Đoković saznao potencijalnog rivala u četvrtfinalu Šangaja!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Srpski teniser Novak Đoković igra protiv Romana Safijulina za plasman u četvrtfinale Šangaja, a tamo je saznao i protiv koga bi mogao da igra. Iako su mnogi očekivali da igra sa Grigorom Dimitrovim, Čeh Jakub Menšik je napravio veliko iznenađenje!

Odličan je bio Menšik protiv Dimitrova, gde je slavio sa 2:1, po setovima 6:3, 3:6, 6:4.

Menšik je odlično započeo meč, veoma lako je poveo sa 3:0, što je ispostaviće se bilo i dovoljno da dođe do vođstva u setovima, jer je dosta sigurno servirao. Praktično, osim tog brejka, nije ni viđena niti jedna brejk lopta do kraja prvog seta.

U drugom je viđena skoro preslikana situacija, samo je ovoga puta Dimitrov uzeo brejk u drugom gemu, ali je pokazivao i nesigurnost. Čak je u dva navrata morao da se susretne po tri brejk lopte na svoj servis, ali se isčupao i dobio ovaj set.

Ipak, kako kaže stara narodna "ko ne plati na mostu, plati na ćupriji", što se ispostavilo i u ovom slučaju. Sve što je izbegao u drugom setu, snašlo ga je u trećem, gde je pretrpeo jedan brejk, ali kada se činilo da će Menšik lako privesti meč kraju, on je isti i izgubio.

Ali, tada je Dimitrov servirao za izjednačenje, kada je ponovo izgubio svoj servis, a samim tim i meč.

(Telegraf.rs)

Video: Šta očekujem protiv Reala? Pa pobedu! Bonga samouveren pred gostovanje u Madridu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA