Novakov bivši trener posle zatvora i bankrota, oženio 22 godine mlađu, pa papreno prodao slike sa svadbe

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivši teniser i teniski trener našeg Novaka Đokovića, Boris Beker (56), oženio se sa svojom 33-godišnjom izabranicom, Lilijan de Karvaljo Monteiro, a venčanje je održano u strogom krugu porodice i najbližih prijatelja. 

Tako, švajcarski magazin Blick otkrio je da je venčanje bilo strogo poverljivo, a čak ni svi gosti nisu unapred znali tačnu lokaciju. Fotografisanje na događaju bilo je zabranjeno, a obezbeđenje je bilo prisutno kako bi osiguralo privatnost slavnog para. Ipak, Beker je odlučio da ekskluzivne fotografije sa venčanja proda čuvenom magazinu Vogue, navodno za petocifren iznos.

Naravno, posle venčanja usledio je i odlazak na medeni mesec, i to, na egzotično ostrvu Kapri.

Zanimljivo, Beker je nedavno podelio sa svojim obožavaocima na Instagramu nekoliko fotografija sa medenog meseca, na kojima se vidi kako on i Lilijan uživaju u vožnji čamcem, lokalnim specijalitetima i čarima života na ostrvu.

- Hrana, vreme, ljudi... Uživanje u svakom trenutku na našem medenom mesecu - napisao je Beker uz objavu.

Da podsetimo, Boris i Lilijan, koji žive u Italiji, prvi put su počeli da se zabavljaju 2019. godine, a Lilijanje "stajala uz njega" i kada je 2022. godine proveo osam meseci u zatvoru zbog novčane prevare, prenosi "Dailymail".

Ali teniski as veruje da je boravak "iza rešetaka" učinio njegovu vezu jačom, dodajući:

- Kao što kažu na svadbenim ceremonijama, u "dobru i u zlu", morate pronaći način da se držite zajedno. Sigurno smo imali veoma teške dane, jer je moja lična situacija bila veoma izazovna, ali tada sam zaista upoznao svoje prave prijatelje i svog partnera za ceo život. Ponekad morate da se testirate da biste saznali ko su vam pravi prijatelji ili partner, a meni se to desilo. I shvatio sam ko je sa mnom, a ko nije sa mnom. Lilijan je bila broj jedan.

(Telegraf.rs)

Video: Nakon zatvora, deportacije i bankrotstva, oglasio se Beker sa egzotičnog ostrva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA