Spektakl! Bivši šampion US Opena potvrdio dolazak na ATP u Beogradu, sa njim stiže još velikih imena

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Lista tenisera koji su potvrdili učešće na turniru Belgrade Open postaje sve impresivnija, a najnoviji dodatak stiže u vidu još jednog grend slem šampiona, proslavljenog hrvatskog tenisera Marina Čilića.

Čilić, bivši osvajač US Open-a i još 20 titula i jedan od najuspešnijih hrvatskih sportista, poznat je po snažnim servisima i dugogodišnjoj prisutnosti u svetskom vrhu tenisa. Njegovo iskustvo i sposobnost da se nosi s pritiskom velikih mečeva, koje je pokazao i na nedavno završenom Hangzhou Open 250 turniru gde je osvojio pobednički torfej, sigurno će dodatno obogatiti turnir.

Uz Čilića, koji je već drugi grand slam šampion koji će biti deo Belgrade Open-a, svoje učešće je potvrdio i mladi italijanski teniser Flavio Koboli. Koboli, koji je danas poražen u meču koji je igrao sa Novakom Đokovićem na mastersu u Šangaju, poznat je po svojoj energiji i borbenom duhu na terenu, igra najbolju sezonu u karijeri i kroji put do vrha svetskog tenisa.

Beograd će ugostiti i dva talentovana argentinska tenisera – Fransiska Serundoloa i Tomasa Martina Ečeverija. Serundolo, koji je već zabeležio nekoliko impresivnih nastupa na ATP turu, poznat je po snažnoj igri na šljaci i agresivnom stilu igre, dok Ečeveri donosi strast i tehniku koja je karakteristična za tenisere sa južnoameričkog kontinenta.

Na Belgrade Open-u će nastupiti i Amerikanac Brendon Nakašima, mladi igrač koji se brzo uspinje na ATP listi. Nakašima se ističe svojom izuzetnom smirenošću i tehnikom, a njegova brza igra na terenu već mu je obezbedila mesto među budućim zvezdama svetskog tenisa. Češki predstavnik Jirži Lehečka, koji se takođe pridružuje ovoj izuzetnoj listi, dolazi kao jedan od najperspektivnijih mladih tenisera iz istočne Evrope, sa izuzetnim sposobnostima na svim podlogama.

Turnir u Beogradu, koji se održava od 3. do 9. novembra u Beogradskoj areni, obećava vrhunske mečeve i spektakularan teniski doživljaj.

Belgrade Open je izvanredna prilika za ljubitelje tenisa da uživo prate vrhunske mečeve i da vide neke od najboljih predstavnika nove generacije igrača, koji su spremni da preuzmu dominaciju na ateniskim terenima u godinama koje dolaze.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković ludovao u noćnom klubu, pevao čuveni hit, a onda se pojavila Kamelija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA