Đoković prezadovoljan svojom igrom protiv Kobolija: "Znao sam šta treba da radim"

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, plasirao se u osminu finala Šangaja pošto je sa 6:1, 6:2 savladao Flavija Kobolija iz Italije i zakazao duel protiv Romana Safiulina, koji je iznenadio Frensisa Tijafoa.

Nole je posle meča bio zadovoljan svojim planom igre.

- Baš dobro, imao sam jasan plan igre i znao sam šta treba da radim, ostao sam agresivan, Koboli je izmoren posle meča sa Vavrinkom, čekao je nekoliko dana da igra svoj meč i to je uzelo danak fizički, naš prvi meč, gledao sam ga ranije i znao sam šta treba da radim.

- Stari format, to mi ne smeta uopšte, nisam igrao mnogo mečeva, dobro je da sam svež, srećan sam da mogu da igram svaki dan. Videćemo šta će biti sutra - istakao je Novak, koji se kasnije obratio i na srpskom jeziku.

- Mislim da sam dosta bolje krenuo u odnosu na prvi meč, imao sam jasnoće i oštrine, svaku kraću loptu sam igrao agresivnije. Servis je imao oscilacije, odigrao sam čvrst meč, Koboli je bio sporiji, odrazilo se na fizičkopm planu što je igrao dug meč prethodno - rekao je Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kome je bila namenjena poruka na Tviteru: "Neki ljudi su mi pisali ružne reči..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA