Đoković u prsluku pokazao mišiće usred Šangaja, jedan detalj posebno privukao pažnju Kineza

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Aleks Mikelsen je za Novaka Đokovića stvar prošlosti na Mastersu u Šangaju, međutim srpskog asa nećemo gledati ponovo na terenu ni ovog ponedeljka usled padavina koje su odložile sve mečeve osim one na centralnom terenu. Tako još uvek Nole ne zna ni rivala u trećem kolu, ali je svakako pronašao način kako da iskoristi vreme.

Odlučio je Nole da prošeta ulicama Šangaja i pozira u džemperu bez rukava ispred "najobičnijih" lokacija u centru grada. Ljudi su prolazili pored njega, neki ga odmah primetili, nekima je i promakao, ali je sigurno da je on proveo vrlo zanimlkovp vreme.

Posebno mu se dopao "Vruć lonac", lokalni restoran ispred ko je Đoković ispozirao u pomenutom džemperu.

- Ovaj znak znači "vruć lonac", pa sam morao da poziram ispred njega - napisao je Novak i izazvao brojne pozitivne reakcije.

Mnogima je za oko zapalo i to što se Novak nalazi u fenomenalnoj fizičkoj formi, pa je upravo autfitom bez rukava to i pokazao, što su mnogi komentarisali. Kao da ima 27, a ne 37 godina!

Đoković je prolaskom u treću rundu sebe vratio među osam u trci za Završnim mastersom u Torinu, a trećoj rundi će igrati protiv boljeg iz duela Sten Vavrinka - Flavio Koboli.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković ludovao u noćnom klubu, pevao čuveni hit, a onda se pojavila Kamelija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA