Još jedna legenda dolazi u Srbiju: Sten Vavrinka potvrdio učešće na Belgrade Openu u Areni!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U Beogradu će se ovog novembra održati pravi teniski spektakl koji će zabeležiti jedno od najuzbudljivijih poglavlja teniske sezone! Potvrda značaja ovog događaja stiže i u obliku velike teniske zvezde - Stana Vavrinke, koji će biti među glavnim akterima na nedavno najavljenom Belgrade Open teniskom turniru.

Stan Vavrinka, trostruki grand-slam šampion i jedan od najiskusnijih tenisera na teniskom terenu, zasigurno će privući pažnju domaće i inostrane publike i prikazati zavidan nivo igre.

Vavrinka je već poznat publici u regionu jer je prošle godine nastupao na turniru Srpska Open u Banjaluci, a s obzirom na bogato iskustvo i brojne sportske uspehe koje je zabeležio tokom više od 20 godina teniske karijere, njegov dolazak na Belgrade Open samo će povećati atraktivnost i kvalitet ovog turnira.

Kako je već najavljeno, pored Vavrinke i američki teniser Frances Tiafoe biće deo Belgrade Open turnira i zaigrati na beogradskoj tvrdoj podlozi. Uskoro će biti objavljena i imena drugih poznatih tenisera, čije prisustvo će garantovati da će publika imati priliku da uživa u mečevima svetskog kvaliteta, za koje se očekuje veliko interesovanje i dolazak brojnih ljubitelja tenisa iz zemlje i inostranstva.

Turnir će se održati od 2. do 9. novembra u Beogradu u okviru Beogradske arene, a svi koji žele da budu deo ovog velikog događaja će uskoro moći da obezbede karte.

(Telegraf.rs)

Video: Drama u Dubaiju: Mega u poslednjoj sekundi dobila faula za pobedu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA