Jedan od najboljih svetskih tenisera dolazi na ATP turnir u Beogradu!

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Teniska zvezda koja iz godine u godinu oduševljava teniski svet, Frensis Tijafo, stiže u Beograd! Američki teniser, koji je ove godine ponovio svoj uspeh iz 2022. godine, igravši polufinale US Open-a, biće deo spektakularne postave na Belgrade Open turniru, koji će se održati u srcu prestonice, u Beogradskoj areni, od 2. do 9. novembra.

"Big Foe", kako ga mnogi zovu, osvojio je 3 titule tokom svoje karijere i trenutno se nalazi na 17. mestu ATP liste, dok je prethodne sezone ostvario svoj najbolji rezultat i našao se u društvu 10 najboljih tenisera sveta. Tijafo je za kratko vreme postao miljenik teniske publike zbog neverovatno energičnog stila igre i harizme na terenu i zasigurno će biti jedan od glavnih kandidata za titulu, a publika u Beogradu će imati priliku da prvi put uživa u njegovoj igri uživo.

Belgrade Open, koji ove godine obećava da će postaviti novi standard u organizaciji teniskih turnira, već sada izaziva ogromno interesovanje. Tijafo je samo početak, a svi ljubitelji tenisa uskoro će saznati i druga velika imena koja će se takmičiti na ovom prestižnom turniru.

Za teniske entuzijaste, Belgrade Open je prilika da vide jednog od najuzbudljivijih mladih tenisera današnjice na domaćem terenu i da uživaju u spektakularnim mečevima, vrhunskom tenisu i ambijentu Beogradske arene, koja će za potrebe turnira biti potpuno transformisana.

Na ATP turniru serije 250 Belgrade Open 2024 u singlu će učestvovati 28 igrača u glavnom žrebu, od kojih će trojica dobiti „vajldkard“, a četvorica tenisera obezbediće učešće kroz kvalifikacioni deo turnira, koji se održava 2. i 3. novembra. U glavni žreb singla ulazi i 19 igrača na osnovu njihove pozicije na ATP listi, dok se u dubl konkurenciji takmiči 16 parova igrača.

(Telegraf.rs)

Video: "Nije mi cilj ni Završni masters, ni renking. Prioriteti su GS i reprezentacija": Moćne reči Noleta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA