Vodio bitke s Đokovićem, Nadalom i Federerom, pa postao vojnik: Sad je zbog njih žestoko odgovorio Vilanderu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nedavno je Mats Vilander dao izjavu koja je izazvala žestoke reakcije. Umeo je komentator Eurosporta svojim komentarima da podeli tenisku javnost, ali onim što je rekao posle finala između Alkaraza i Sinera izazvao je i podsmehe mnogih.

Naime, Vilander je izjavio da se nada da Đoković, Nadal i Federer ovo ne slušaju, ali da su Siner i Alkaraz iznad njihovog nivoa kada su na svom najvišem nivou.

Mnogi su prozivali Vilandera zbog ovoga, neki čak i pitali da li je pio ili koristio nedozvoljene supstance kada je ovo izjavio.

Zanimljivo, javio se i Aleks Dolgopolov, bivši ukrajinski teniser, koji je svojevremeno igrao i sa Novakom, Rodžerom i Rafom.

On je čak bio angažovan i u vojsci Ukrajine tokom rata, a sada je istakao da je retko imao priliku da gleda tenis u poslednje vreme, ali da je pogledao hajlajtse sa meča o kojem je pričao.

- Izvini Mats, retko gledam tenis u poslednje vreme, ali slučajno sam pogledao najzanimljivije momente ovog meča i moje mišljenje je možda nebitno, ali uglavnom se ne slažemo. Velika trojka je imala mnogo veći nivo razumevanja visina, promena tempa i uglova. U dobrom danu nikad ne bih izabrao sadašnje zvezde - istakao je Dolgopolov.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković ludovao u noćnom klubu, pevao čuveni hit, a onda se pojavila Kamelija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA