Oglasio se Novak Đoković i ostavio potresnu poruku za preminulog trenera

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekadašnji trener i selektor Novaka Đokovića, Jovan Lilić, preminuo je danas u Beogradu, a tim povodom oglasio se i srpski teniser.

Naime, Teniski savez Srbije (TSS) potvrdio je tužnu vest o njegovom odlasku, a vrlo brzo se, oglasio se i Novak Đoković:

- Spec Naz moj - naspiao je Novak uz sklopljene ruke molitve i simbole plača.

Novak Đoković Printscreen: Instagram/djokernole

Da podsetimo, Lilić je osvajao brojne medalje na evropskim prvenstvima za mlađe kategorije i bio je nagrađivan za svoj rad. Kao trener Dejvis kup tima Srbije, osvojio je "Salataru", a takođe je bio deo reprezentacije na Olimpijadi u Pekingu 2008. godine, kada je Đoković osvojio bronzano odličje.

Teniski savez Srbije izražava saučešće porodici Lilić i ističe njegov značaj u razvoju srpskog tenisa. "Saučestvujemo u bolu porodice Lilić. Detalji sahrane će naknadno biti objavljeni," dodaju iz Saveza. Odlazak Jovana Lilića ostavlja veliku prazninu u svetu tenisa. Njegov doprinos će zauvek biti zapamćen. Uskoro će biti dostupne dodatne informacije o njegovom životu i radu.

Knjiga LEGENDA o Novaku Đokoviću je od 3. septembra zvanično u prodaji na kioscima Samo sekund i Moj Kiosk, a radi se o prvoj knjizi o najvećem svih vremena koja je napisana od jednog strane jednog Srbina.

(Telegraf.rs)

Video: Luka Mitrović pred start Evrolige: "Pariz je nezgodan, ali motivisani smo i spremni"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA