Luđi poen od ovog teško da ste videli: Rolan Garos je domaćin "novog" sporta, a već je viđen pravi spektakl

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Čuvenu šljaku Rolan Garosa na glavnom terenu "Filip Šatrije" zamenila je potpuno nova podloga početkom ovog oktobra. I ne samo to, nego se igra totalno novi sport, koji doduše liči na tenis, ali se od njega razlikuje tako što se igra unutar četiri zida. Reč je, naravno, o padelu.

Ljubitelji ovog sporta mogu se oprobati u njemu i u Beogradu na nekoliko lokacija, a svi oni koji su ga već igrali znaju koliko je važna koordinacija i brzina.

Padel se uvek po pravilu igra u parovima, tako da su nam četvorica takmičara na "Pariz Mastersu" donela jedan od najneverovatnijih poena ikada u ovom sportu.

Razmenjivali su lopticu preko mreže pun minut i 18 sekundi, pre nego što je jedan od parova konačno uspeo da dođe do poena.

Vraćali su se iz neverovatnih situacija, kada je loptica udarala u zid i po dva puta (što je dozvoljeno, jer ne sme da odskoči dva puta od samu podlogu)...

Na kraju su i jedni i drugi bili u potpunosti iscrpljeni, ali je definitivno vredelo, jer ih je publika pozdravila gromoglasnim ovacijama.

(Telegraf.rs)

Video: Novak se oprobao u novom sportu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA