Sjajan žreb za Novaka Đokovića u Kini, Srbin napada pehar: Evo kada ga čekaju Siner i Alkaraz

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković doputovao je u Kinu nakon pauze od ATP mečeva od US Opena i u Šangaju će se nadmetati na Mastersu za novu titulu i potencijalnih 1000 bodova. Ovog ponedeljka je saznao i imena rivala.

Srbin je prema propozicijama slobodan u prvom kolu, a onda ga u drugom očekuje bolji iz okršaja Aleksa Mikelsena iz Amerike i Kineza Junčaokete Bua.

Potencijalni rivali u trećem kolu su mu Đovani Mpetši Perikar i Flavio Koboli, a od osmine finala već kreće "ozbiljna" priča. Aleksandar Bublik ili Frensis Tijafo ga čekaju, pre potencijalnog četvrtfinala i okršaja sa Grigorom Dimitrovim ili Andrejom Rubljovim.

Najteži rival u njegovom delu žreba je Aleksandar Zverev i sa njim može igrati u polufinalu, a tu je mogući protivnik i Tejlor Fric. U drugom delu žreba su i Janik Siner i Karlos Alkaraz i sa njima Srbin možete igrati tek u finalu! Na drugoj strani su i Danil Medvedev i Kasper Rud.

Miomir Kecmanović je takođe dobio svog rivala od Srba koji su u glavnom žrebu i on će na startu odmeriti snage sa Australijancem Aleksejem Popirinom.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković oduševio najmlađe, a jedan gest mališan će pamtiti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaaauuuu breee

    30. septembar 2024 | 10:03

    Njemu više ni žrebovi ne pomažu, dve su stvari protiv njega, biologija i motivacija, i tu je kraj svake priče

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA