Jedna od najlepših teniserki sveta se razvodi od "kolege" posle nepunih godinu dana braka?

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Aleksander Ševčenko i Anastasija Potapova, jedan od najpoznatijih teniskuh parova, dospeli su u žižu javnosti zbog tvrdnji da je njihov brak došao do kraja!

Njih dvoje su se verili prošlog septembra, u decembru su se zvanično venčali, a nepunih godinu dana od stupanja u brak više se ne prate na Instagramu i nemaju zajedničkih fotografija.

Počeli su da se zabavljaju na početku 2023. godine, da bi svoju vezu obelodanili pred tadašnji Rolan Garos.

Potapova je svojevremeno izjavila da nije bila sigurna šta joj ta veza uopšte i donosi zbog obaveza, mada je priznala da joj vreme provedeno sa Ševčenkom prija.

- Naravno, nisam znala kako će to funkcionisati jer je raspoređivanje u tenisu uvek izazovno. Ipak, nekako smo uspeli da se organizujemo i zapravo je kao da smo proveli svaku nedelju zajedno i često se viđamo, što je veoma dobra stvar. Zaista je korisno imati nekoga ko može da vas podrži, ne samo u timu, već i nekoga ko vam je blizak. On je neko ko ne samo da poznaje tenis, već i želi najbolje za vas. Čak i kada igram loše, on će me i dalje podržavati, što je zaista divno imati nekoga poput njega na turu. Razume me - rekla je Potapova svojevremeno.

Oboje su Rusi, s tim da je Ševčenko odlučio da iskoristi svoje kazahstansko državljanstvo i zaigra pod zastavom te zemlje.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA