Đoković igrao kolo sa čačkalicom u ustima, evo šta je sve obišao u Bugarskoj i dobio na poklon

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zvanično je u Sofiju došao kako bi igrao protiv Grigora Dimitrova, ali nema sumnje da je najbolji teniser planete Novak Đoković uživao u drugim stvarima tokom posete bugarskoj prestonici.

Već smo pisali o tome da je sa Grišom završio u jednom noćnom klubu, da je sam pevao i pravio šou tamo. Međutim, nije se Nole koncentrisao samo na kafanu s obzirom na to da je obišao i neke znamenitosti grada kasnije.

Tako smo na fotografijama koje sus e pojavile u javnosti mogli da vidimo kakose Novak fotkao ispred Nacionalne palate kulture, zatim je boravio i u crkvi Sveta Nedelja, dok je probao i tradicionalno bugarsko jelo koje se zove banica.

Takođe, Đoković je posetio i jednu piceriju tokom boravka u Sofiji i na poklon od kuvara je dobio picu na kojoj je pisalo Novak.

Sreo se Đoković u Bugarskoj sa poznatim srpskim tiktokerom. U pitanju je MIloš Nedeljkov, aka Balkan Dad, s kojim je srpski teniser igrao kolo, i to sa čačkalicom u ustima.

Prethodno ga je ovaj pripremao i vežbao sa njim...

(Telegraf.rs)

Video: Nole sreo Miroslava Ilića, a onda su zapevali njegov veliki hit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA