Đoković: "Ima mnogo gladnih vukova, ali..."

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ne razmišlja Novak Đoković o penziji, iako ga mnogi tamo šalju nakon što ove sezone nije osvojio nijedan Grend slem, što je potvrdio i tokom konferencije pred meč protiv Grigora Dimitrova!

Nole je u u utorak veče igrao egzibicioni duel protiv Griše, dok je malo pre njega poručiod a shvata da više nije mlad - ali još uvek ima tu strast da se takmiči.

- Već imam 37 godina, što je ozbiljna starost za profesionalnog tenisera. Igram skoro 20 godina i moje telo to sve više oseća. Baš zato igram ređe i postajem izbirljiviji kada je u pitanju moj raspored - rekao je Novak i dodao:

- Moraš biti opsednut, ali na dobar način. Odlaziti na spavanje i buditi se misleći o tome kako da postaneš bolji. To važi još više za individualne sportove, jer u njima nema nikoga iza koga bi se mogao sakriti. Ima mnogo gladnih vukova, mladih igrača koji izazivaju veterane, ali mi smo još uvek jaki.

Podsetimo, Nole je psole poraza od Dimitrova završio u noćnom provodu sa bugarskim teniserom, a čak se u jednom trenutku latio i mikrofona.

(Telegraf.rs)

Video: Neobičan ritual Zvezdinog fudbalera pred poslednji trening za meč sa Benfikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KKK

    18. septembar 2024 | 10:39

    Tako je Nole , samo to nisu vukovi , to su HIJENE , vuk je plemenita zivotinja !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA