Pojavio se hit snimak! Novak i Dimitrov umirali od smeha posle pitanja novinara: "Bratko, ili nešto više?"

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković trenutno je u Sofiji, u Bugarskoj, gde igra revijalni meč sa Grigorom Dimitrovim, a pre samog duela, njih dvojica su govorili za medije, i odlično se zabavili.

Naime, pored brojnih pitanja za Dimitrova i Novaka, jedno je upućeno srpskom teniseru. Novinara je zanimao odnos koji dvojica tenisera imaju. Tako u želji da istakne kako su Novak i Grigor veliki prijatelji van terena, i da su braća, u jednom momentu je upitao i da li su više od toga.

Naravno, u momentu šale i opuštene atmosfere i Novak i popularni Griša su prasnuli u smeh koji je trajao nekoliko sekundi. Novak je potpom pokušao da se "sabere", pa je odgovorio:

- Dovoljno je to bratko, ne treba više od toga - što je dodatno nasmejalo Dimitrova. 

Kada su se malo smirili, Novak je nastavio:

- Igrali smo mnogo puta na turnirima, pričamo pola bugarski i srpski, pola engleski. Znamo se mnogo godina, imamo dobar odnos. Poštujemo se. Naravno, na terenu smo rivali, ali njega sam uvek gledao drugačije od drugih jer je brat iz Bugarske, tako sam oduvek osećao - istakao je Novak.

- Drago mi je što imamo priliku prvi put da igramo u Bugarskoj. Igrali smo iu Srbiji, četiri godine je prošlo,. Drago mi je što smo u Sofiji i što će biti puno ljudi. Blagodarim svima na pažnji. Ovde ima puno ljudi koji prate sport i prate tenis. Ja ne znam koliko ću još da igram profesionalno. Tako da je dobro što sam došao da igram sada u Bugarsku u poslednjoj fazi moje karijere da igram sa Grigorom koji je napravio jedan od najvećih uspeha u istoriji bugarskog tenisa - rekao je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: "Klupski tenis nam je umro, ne postoji sistem": Novak zagrmeo kao nikad

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA