Zbog njega je Đoković otišao u Bugarsku: Bio je sa najlepšim ženama sveta, najveći je zavodnik među teniserima

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, će od 20.00 u Sofiji igrati protiv svog velikog rivala, ali i prijatelja - Grigora Dimitrova.

Biće ovo Novakov prvi put da igra u Bugarskoj, a kako je sam rekao, ovo čini zb0g Dimitrova, sa kojim je u sjajnim odnosima van terena i koji je svojevremeno takođe dolazio u Beograd da igra na turniru koji je Đoković organizovao dok je vladala pandemija korona virusa.

Za razliku od Federera i Nadala, čiji se dolasci ugovaraju pod posebnim uslovima, Novak se jednostavno dogovorio sa Dimitrovim uz obostrani dogovor da Bugarin dođe u Beograd i da mu Nole uzvrati kada dođe vreme.

I to govori kakav je Dimitrov kao čovek, za koga mnogi na ATP turu imaju samo lepe reči.

Novak Đoković, Grigor Dimitrov Foto: Instagram.com/djokernole

Ono što ga takođe krasi jeste i to da je tokom karijere bio sa mnogim lepoticama i verovatno je i najveći šmeker među teniserima.

Kroz njegovu postelju prošle su teniserke, manekenke, glumice, pevačice...

Od poznatih veza, pamtimo one sa Marijom Šarapovom i Serenom Vilijams. One su bile možda i najveće rivalke na terenu svojevremeno, a Dimitrov je uspeo da "smuva" obe.

Nakon raskida sa Šarapovom, nekoliko godina je bio u vezi sa Nikol Šercinger, članicom Pusiket Dolsa, po mnogima i jednom od najlepših i najseksipilnijih žena na svetu, sa kojom je bio u vezi od 2015. do 2019. godine.

Ipak, Griška se nije skrasio ni pored nje, pa je potom uplovio u vezu sa Lolitom Osmanovom, ćerkom ruskog oligarha Eldara Osmanova, koji je bio uvršten među 100 najbogatijih ljudi na svetu.

Ali, ni sa njom nije dugo ostao u vezi. Kasnije su ga mediji povezivali a Madalinom Geneom, rumunskom glumicom i manekenkom, koja takođe važi za jednu od najlepših žena sveta.

Poslednja u nizu devojaka sa kojom su ga povezivali je Alize Lim, francuska teniserka koja se razišla od košarkaškog superstara Tonija Parkera.

Nekoliko meseci kasnije u Monte Karlu, tokom jednog noćnog izlaska čekao je kolima upravo Alize Lim, koja je ušla u njegov Lamborgini, potom su se odvezli u nepoznatom pravcu.

(Telegraf.rs)

Video: "Klupski tenis nam je umro, ne postoji sistem": Novak zagrmeo kao nikad

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA