Siner "ukrao" trenere Đokovića i objavom šokirao teniski svet: Šta će Novak reći na ovo?

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Italijanski teniser Janik Siner je , posle skandala sa dopingom, dodao je u svoj tim dvojicu novih članova, a sve to ne bi bilo mnogo čudno da nije reč o bivšim saradnicima Novaka Đokovića.

Naime, aktuelni šampion US Opena angažovao je dva poznata lica da se pridruže njegovom kampu. Tako, izbor je pao na Marka Panikija, bivšeg kondicionog trenera Novaka Đokovića, da bi potom podelio fotografiju sa svojim novim članovima tima, na kojoj je i bivši fizioterapeut Đokovića, Ulises Badio, koji je svojevremeno već radio i sa Sinerom.

Ova odluka dolazi nakon što je Siner prekinuo saradnju sa svojim prethodnim kondicionim trenerom i fizioterapeutom zbog njihove uloge u njegovom doping slučaju.

Sinner je najavio ovu promenu putem Instagrama. Pozirajući sa Badiom i Panikijem

- Dobrodošli u tim, Marko i Ulises - napisao je on.

Zanimljivo, ovo dolazi samo četiri meseca nakon što je Paniki napustio Đokovića.

Da podsetimo, Đoković je takođe putem društvenih mreža objavio vest o njihovom razlazu u maju.

- Grande Marco, kakvi neverovatni godine saradnje smo imali. Dostigli smo vrh, osvojili titule, obarali rekorde. Ali najviše od svega, uživao sam u našim 'običnim' danima treninga, u i van teretane - rekao je Đoković.

S druge strane, Badio je napustio Đokovićev tim krajem 2022. godine nakon više od pet godina saradnje. Njegov odlazak je bio šokantno iznenađenje. Samo nekoliko meseci ranije, Badio je za Diario Sur rekao: - Novak i ja smo stvorili blisku vezu i počeli da se upoznajemo, stvarajući ovu važnu povezanost.

Inače, Sinner je bio bez kondicionog trenera i fizioterapeuta otkako je otpustio oba stara člana tima u svetlu svog doping skandala. Italijan je dva puta testiran pozitivno na zabranjenu supstancu klostebol u martu. Dobio je privremene suspenzije, ali ih je odmah uspešno osporio.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja

    16. septembar 2024 | 15:24

    Kaže da je Federer najbolji a angažuje Noletove trenere, mali uobraženko, ali treneri mu ne mogu pomoći ako to nema u sebi, toliko boljih igrača od njega, žešće se umislio.

  • NekoKo

    16. septembar 2024 | 16:01

    Pa Novak ih je sam otpustio.?

  • Рус

    16. septembar 2024 | 16:21

    Čekajte još malo da prodje vreme i da taj bivši trener potroši pare koje je dobio da ćuti , pa kada zafal8 dengi biće gusto.. sve će izaći na videlo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA