Bivši šampion i 1. reket sveta iskoristio Đokovićevu pobedu da "ugasi" šokantnu tvrdnju tenisera

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pobeda Novaka Đokovića protiv Grka Joanisa Ksilsa u Dejvis kupu bila je sjajan povod za nekadašnjeg američkog tenisera Endija Rodika da ugasi debatu koja se nedavno pojavila na društvenim mrežama i određenim krugovima!

Rodik, nekadašnji prvi igrač sveta i Grend slem šampion, iskoristio je ovaj ubedljiv trijumf Đokovića (6:0, 6:1) kao argument protiv popularnog uverenja među klupskim igračima da mogu da se takmiče sa profesionalnim teniserima.

Amerikanac je na svojoj društvenoj mreži "X" podelio izveštaj Novakove pobede protiv Grka, podsetio na prethodnu anketu u kojoj su mnogi klupski igrači verovali da mogu da osvajaju poene i čak i pobeđuju profesionalce, te sarkastično upitao:

- Da li se sećamo te ankete u kojoj većina klupskih tenisera smatra da bi mogli da pobede???

Sam Ksilis je, inače, 770. teniser na ATP listi, što mu je trenutno najveća pozicija u karijeri. Iza sebe ima neke uspešne nastupe na ITF turnirima, ali protiv Novaka je jedva osvojio gem. Pitanje je da li bi i to uspeo da Nole nije "popustio".

Čak je i upitan posle meča da li ga je pustio.

- Ne smem ništa da vam govorim - rekao je kroz osmeh Novak i dodao:

- Ja stvarno ništa nisam zano o njemu, jako su to retke situacije, uvek znam po nešto, snimak , analiza, o njemu nisam ništa znao. Na slepo sam izašao na teren, bilo je važno da uspsotavim ritam i pravim rani brjek. Čitao sam njegovu igru sve bolje i bolje posle ,ne znam dal i je iakda imao neko slično iskustvo pred ovoliko publike. Cicipas nije tu i to utiče na njih, ne i na nas, mi znamo šta da radimo. Grčka je uvek za nas prijateljska zemlja i čestitam i njima.

(Telegraf.rs)

Video: "Nije mi cilj ni Završni masters, ni renking. Prioriteti su GS i reprezentacija": Moćne reči Noleta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA