Novak zbog jedne priče nije mogao da prestane da se smeje: "Pevanje Janku na prozoru, svašta je bilo..."

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Teniska reprezentacija Srbije savladala je Grčku sa 3:1 u ukupnom rezultatu, u okviru meča za ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Predvodio je našu reprezentaciju niko drugi, nego najbolji u istoriji ovog sporta, Novak Đoković, a po završetku četvrtog meča, upravo Novak i Viktor Troicki govorili su na konferenciji za medije.

Upravo tada, prisetili su se zanimljivih situacija koje su prošli zajedno, a zbog jedne Novak nije mogao da prestane da se smeje.

- Dejvis kup u nama budi najlepše priče, imali smo mnogo lepih trenutaka, i u Splitu kada smo pobedili, gde je bilo napeto, ali smo lepo proslavili, u Argentini, gde smo sve izgubili, ali Filip je briljirao uveče, gde je imao stend-ap šou, smejali smo se do suza, hoćemo da prenesemo na mlađe ovu čar igranja za reprezentaciju u tenisu, nemamo prilike da igramo. Pevanje Janku Tipsareviću na prozoru, svašta je bilo, i u dobrom i u lošem smo bili zajedno, 20 i kusur godina, zato se i dalje okupljamo i to budi u nama lepa sećanja i emocije - rekao je Troicki, dok je Novak "umirao" od smeha.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković oduševio najmlađe, a jedan gest mališan će pamtiti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA