Novak naterao Troickog na smeh do suza: Ovako je "pecnuo" svog prijatelja na konferenciji za medije

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nakon što je Miomir Kecmanović upisao pobedu i doneo prednost Srbiji, Novak Đoković je protiv Joanisa Ksilasa duplirao plus, pa je Dejvis kup reprezentacija nadomak opstanka u Svetskoj grupi.

Za tako nešto potrebno je jedno slavlje u nedelju u hali "Aleksandar Nikolić", a prva šansa dolazi već u dublu u kom će prema planu Nole igrati zajedno sa Hamadom Međedovićem.

Na konferenciji za medije pred nedeljni dan Đoković je otkrio da mu Završni masters više nije cilj, govorio je o svojoj posvećenosti za nacionalni tim, a posebno je nasmejao novinare i samog selektora svojom reakcijom na reči Viktora Troickog.

Selektor teniske reprezentacije pozvao je publiku da drugog dana dođe ranije u halu kako bi se upriličio oproštaj od Filipa Krajinovića, koji je nedavno okončao karijeru, a najbolji ikada je na to imao opasku.

- On je sada najmlađi penzioner u Srbiji - rekao je Đoković i nasmejao čitavu salu.

Krajinović je tokom karijere imao najbolji renking na 26. mestu u aprilu 2018, ali nažalost nikada nije podigao ATP pehar pošto je čak pet puta bivao poražen u finalima.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković: "Ovo je možda poslednji put da igram pred domaćom publikom..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA