Novak se obratio publici posle ubedljive pobede u Beogradu i svojim rečima pokazao koliko voli Srbiju

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Novak Đoković je upisao pobedu u okršaju protiv Joanisa Ksilasa rezultatom 2-0 (6:0, 6:1) i tako je Srbiju doveo nadomak pobede u okršaju sa Grčkom i poveo ka opstanku u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Nole je bio jako ubedljiv protiv 770. na svetu, ali je takođe uspeo da prikaže publici ono najbolje od sebe. Rivalu je takođe ulepšao dan, pošto nije ni mogao da sanja da će igrati protiv najboljeg ikada.

Đoković se na kraju obratio publici i oduševio sve.

- Pionir je defintivno ove nedelje hram tenisa, inače je košarke. Hvala vama što ste uveličali ovaj dan i doneli sreću svima nama. Posebno bih se zahvalio svim roditeljima što su doveli decu, to je najlepši primer i prizor svima nama iz reprezentacije. Nadam se da će se sve više dece i inspisriasti da uhvate reket u ruke i da će predstavljati Srbiju. Hvala svima. Srbija!

Pred Srbijom je da osvoji još jedan poen u nedelju, a prvu šansu će imati u dublu, koji bi Novak trebalo da igra u paru sa Hamadom Međedovićem.

(Telegraf.rs)

Video: Miomir Kecmanović na konferenciji za medije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA