Kecmanović zadovoljan posle prvog boda: "Još sanjam onu Malagu... meni ovo odgovara"

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Srpski teniser, Miomir Kecmanović doneo je Srbiji prvi bod u susretu sa reprezentacijom Grčke u Dejvis Kupu.

Kecmanović je slavio protiv Aristotelisa Tanosa sa 2:0, a nakon meča, bio je zadovoljan svojim izdanjem.

- Bilo je teško, jer ne znaš šta da očekuješ, bukvalno ideš slep unutra. Pogotovo jer je krenuo da igra bolje nego što može... Svakako, uspeo sam da ostanem stabilan, i da odigram onoliko koliko mi je bilo potrebno danas da dobijem - počeo je Kecmanović.

U Dejvis kupu često možemo videti iznenađenja...

- Sigurno. Pogotovo jer pratim rezultate ovog Dejvis kupa, geledam... Juče je Kasper izgubio od lika koji ne znam ko je. Desilo se u Kraljevu da sam izgubio od lika koji je dvestoti, a u Malagi sam dobio dvojicu koji su u top 20. Dobro je da nije dva puta zaredom bilo iznenađenje.

Pomenuo je Malagu...

- Nije bilo lako. Još sanjam onu Malagu, još odande mi nije dobro. Ovde nam uslovi više odgovaraju, bolje smo se spremili, imamo energije, i Nole je tu, i nekako je sve išlo bolje. Eto, nismo razmišljali da li može da se desi Kraljevo, nego smo došli ovde da odradimo ovo, i nastavljamo dalje.

Kako kaže, nije očekivao ovoliku podršku publike na svom meču...

- Nisam iskreno. Mislio sam da će da dođu kasnije. Drago mi je da su ljudi došli, da su podržali i da su navijali za mene, i hvala im na tome.

Podloga mu je prijala...

- Ova podloga je standardna i u Malagi. Meni ovo odgovara. Druga je stvar što sam se stisnuo, i što nisam udarao kao na treningu. To je drugi problem. Za mene lično, mislim da mi ovo skroz odgovara, i dobro sam se snalazio na ovoj podlozi.

Podsetio se i podloge u Kraljevu...

- Prvo, ono nije ni bila šljaka. Ono je bio neki tepih, i onda su prosuli neki pesak preko njega. Tu su mnogo uprskali, mi nismo ni znali, da će to da bude, nismo to ni tražili. To je bilo rasulo od početka, tako da nema veze oino sa šljakom ni bilo čim u Kraljevu - rekao je Kecmanović.

(Telegraf.rs)

Video: Novak se odušiveo pesmom koja se čula sa razglasa: Začulo se "Veseli se srpski rode"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA