Ovo je Bekerova ćerka koju nije zvao na venčanje: Imao odnos sa njenom majkom u restoranu, 8 meseci kasnije...

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 7

Ono što je početkom godine najavio, Boris Beker je sad i ispunio - legendarni nemački teniser ove subote će stupiti u brak sa dugogodišnjom devojkom Lili de Karvaljo Monteiro!

Venčanje će, kao što smo i javili, biti održano u Italiji, u Portofinu, dok medini u Nemačkpoj napominju da nisu sva deca nekadašnjeg trenera Novaka Đokovića dobili poziv za slavlje.

Tamo su već najstariji sin Noa (30) i Elijas (25), dok najmlađi Amadeus (14) i dalje nije siguran hoće li se pojaviti?! Razlog - dobio je pozivnicu putem "WhatsApp" poruke. S druge strane, ćerka Ana ermakova je otkrila da nije pozvana.

Ana je dete koje je Beker dobio tokom jedne avanture koju je imao u Londonu 1999. godine, kada je odigrao svoj poslednji meč na Vimbldonu.

- Želeo sam da proslavim sa momcima to što sam odigrao poslednji meč na Vimbldonu. Slavili smo, popili par pića i naleteo sam na Anđelu koju sam dve nedelje ranije upoznao u restoranu Nobu. Mnogo stvari je rečeno tokom svih ovih godina. Ne bih želeo da ulazim u detalje, ali mogu da vam kažem da smo otišli u zadnju sobu i ne, to nije bio orman. On je bio premali u Nobuu i bilo je nemoguće imati bilo kakvu fizičku aktivnost. Našli smo se, imali seks, a ja nisam imao nikakav broj ili kontakt s njom - rekao je Beker i dodao:

- Osam meseci kasnije stigao je faks. Sećam se većine reči koje su pisale: "Možda me se ne sećate, naš poslednji susret bio je pre osam meseci, evo mog broja, pozivite me." Nisam mogao da verujem. Sledeće sedmice sreo sam se sa Anđelom u Londonu. Mislim da sam iznajmio ceo sprat hotela. Ušla, je imala je veliki kaput na sebi, skinula ga je i video sam da je trudna. Objasnila mi je da sam ja otac deteta.

Potvrdio je Nemac da je tražio DNK test.

- Dobro. Ići ćemo kod lekara i napravićemo DNK test. Ako je beba moja, ja sam odgovoran za to i pobrinuću se za sve - rekao je Beker, uz napomenu da je ranije objavljeno da je Anu priznao 2001. godine.

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ih

    14. septembar 2024 | 12:57

    Pa, isti otac.

  • Dejan

    14. septembar 2024 | 09:58

    Imali oralni odnos. I ona na osnovu toga izvrši vantelesnu oplodnju. Trebao je on nju da tuži za to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA