Novakova lekcija Delijama i Grobarima: "Ovo mi se ne sviđa, ako Stefan to uradi, više ne ide na utakmice"

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Najbolji teniser vih vremena Novak Đoković gostovao je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na Blic televiziji, gde je pričao o mnogim temama iz karijere i života, a posebno je bilo zanimljivo na samom kraju emisije.

Tada je voditelj upitao Novaka kako je dozvolio kao navijač Zvezde da mu sin Stefan postane navijač Partizana.

Nole je to objasnio istakavši da je želeo da ostavi sinu mogućnost izbora, ali i da mu deca koja sa Stefanom idu u školu nisu u tome pomogla.

Na kraju, Nole je pohvalio atmosferu koju pristalice večitih prave na svojim mečevima, ali je istakao i šta mu najviše smeta, kao i da ukoliko vidi sina jednom da uradi isto, da više neće ići na utakmice bar dok ne bude punoletan.

- Zvezdini i Partizanovi navijači prave atmosferu koju retko ko u svetu pravi, ali ne sviđa mi se što je tolika ostrašćenost da se puno vređaju, konstanto psovke, uvrede, porodica. Zbog toga ne uživam u tome da moje dete bude sa mnom i da gleda to. Kada se navija, ok, ali sam rekao da dok ne bude punoletan neće ići ako uvredi nekog. Ja igram protiv tebe, hoću da te "zgazim", ali ne da ti psujem majku i oca, jer želim da te pobedim i želim ti sve najgore. Ali kada je atmosfera u pitanju i atmosfera u Pioniru, to je nešto neverovatno - zaključio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Policija morala da reaguje i da odvoji Đokovića od navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    14. septembar 2024 | 09:25

    Upravo tako Nole. Cesto u komentarimo pretjeramo, bar ja volim da se nasalim itd, ali na utakmicama postojati tolika mrznja medju bracom samo zato sto navijaju za drugi tim je za posmatranje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA