Novak naleteo na dva "matorca" u Londonu, uzeo reket da igra s njima, pa doživeo šok: "Ovaj je 1. na svetu?"

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Najbolji srpski teniser Novak Đoković gostovao je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", na Blic TV-u, a tom prilikom govorio je o mnogim zanimljivim temama.

Tom prilikom, otkrio je i kako se snašao u "Ril tenisu", preteči današnjeg "belog sporta", koji se igrao drvenim reketima, te je ispričao jednu zanimljivu anegdotu iz Londona.

- Pre jedno šest, sedam godina, igrao sam turnir u Kvinsu, i ja prolazim i vidim unutra, nisam ni znao - počeo je Novak, pa nastavio:

- Vidim dva neka starija čoveka igraju, da ne kažem "matorca" i ja priđem i kažem "Izvinjavam se...", oni me pitaju "Hoćeš da probaš", rekoh: "Ja bih stvarno, stvarno nisam probao nikada...". Naravno, naravno, sa kim oćeš da igraš... Iz poštovanja im kažem, kako god vi želite, ja ću da igram lagano, kaže on "Ne moraš, ne moraš..."...

Kako je istakao, nije se baš najbolje snašao...

- Ljudi moji, ja sam odigrao pet poena sa njima, 5:0 za njih, a oni u neverici, kao "Ovaj je najbolji na svetu...". Nisam mogao da se pokrenem, nisam mogao da se snađem uopšte - rekao je Novak, uz opšti smeh obojice.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković ubacio lopticu u džep

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA