Novak otkrio zašto Stefan i Tara nemaju telefone: "Žale se svaki dan da ih u školi imaju svi sem njih, ali..."

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 60

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, gostovao je u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem na Blic televiziji, gde se totakao i nekih ozbiljnijih tema poput obrazovanja i vaspitavanja dece, ali i toga šta misli o Srbima kao narodu.

Dok je pričao o našem narodu, Novak se dotakao i priče o mlađim generacijama, tenološkom napretku, ali i večite borbe roditeljima sa decom da ona ne budu konstantno na telefonima, a ta granica se pomera konstantno.

- Od Jelene Genčić sam naučio zašto je bitno da slušaš klasičnu muziku, da čitaš knjige, današnja generacija ima mnogo više izazova, tada nije bilo društvenih mreža, oni samo gledaju telefone. Ne gleda se sada iz druge perspektive, mi sada živimo u digitalnom dobu, tehnološki razvoj je neverovatan, moja deca i dalje nemaju telefone, moja supruga i ja se borimo. Oni se žale imaju svi sem nas u školi. Nije lako, a to se preslikava na druge nivoe. Ako svi nešto rade, stado radi ovako, moraš da pratiš. Pa, ne mora baš tako. To je ono gde mislim da se mi razlikujemo od drugih, jer smo svojeglavi i na pozitivan i na negativan način - rekao je Đoković.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    13. septembar 2024 | 23:46

    I opet se vidi njegova skromnost i velicina! Bravo! Zato i jesi najveci...i kao covek, i kao sportista!🙏👏👏👏❤

  • miki

    14. septembar 2024 | 00:08

    Ovo je za postovanje…

  • Nole

    13. septembar 2024 | 23:14

    Zato sto je Novak bog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA