Đoković najjače pitanje dobio od devojčice: Aca Stojanović bio u čudu, Nole se oduševio, pa vrhunski odgovorio

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Gostovanje Novaka Đokovića na RTS-u otkrilo nam je mnogo zanimljivosti o najboljem teniseru svih vremena, koji je evocirao uspomene na Olimpijske igre u Parizu i zlatnu medalju, ali i čitavu karijeru.

Nole je otkrio i šta mu je omiljeni doručak, kako koga bira između Federera i Nadala za dubl partnera, ali i šta radi kada ga pitaju Mesi ili Ronaldo.

Tokom intervjua, koji su vodili Aleksandar Stojanović i Dragana Kosjerina jedan deo intervjua u prvom planu su bila deca.

Neka od njih imala su priliku i da postavljaju pitanja Đokoviću, a tu priliku iskoristila je i jedna devojčica čije je pitanje oduševilo Đokovića, ali je ostavilo u čudu i voditelja Aleksandra Stojanovića, koji je samo izustio:

- Majko moja, uzeće mi posao do kraja - rekao je Aca, a Novak se iskreno nasmejao.

Pitanje je glasilo:

- Kako uspevaš da se vratiš mentalno u meč kada kreneš da gubiš i počneš odjednom samo da dobijaš?

Novak je prvo pohvalio pitanje, pa dao odgovor.

- Odlično pitanje, fantastično pitanje! Hvala na pitanju. Kroz jedan meč prolazim kroz razne oscilacije, i emotivne, mentalne, fizičke i imam mnogo sumnji, i onaj sportista koji govori da nema sumnji i straha, taj ne govori istinu. Svaki sportista na bilo kom nivou ima sumnje i strahove i to se dešava u kontinuitetu svaki meč. Ono što ti treba da uradiš, jeste da ne dozvoliš da te ti strahovi i sumnje zadržavaju previše u tom stanju svesti. Nego da se izdigneš iz toga, da se koncentrišeš, da gledaš u nekoga ili nešto i da u svojoj glavi stvaraš slike nečega što je pozitivno, što te motiviše i daje snagu da se izdigneš iz te situacije - odgovorio je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: Policija morala da reaguje i da odvoji Đokovića od navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA