Pitali smo Karlika Džonsa da li je zažalio što nije u NBA već u Partizanu: Odgovor će oduševiti Grobare

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Košarkaši Partizana pobedili su AEK 93:60 na premijernom meču, a većina novajlija sa posebnom emocijom je doživela ovaj duel.

Najveće pojačanje Partizana, Karlik Džons, oduševio je Grobare svojom igrom i u samo nekoliko minuta pokazao je da će biti veliko pojaćanje. Posle meča, na pitanje Telegrafa o načinu na koji je pratio meč, pošto je bio, i te kako, aktivan na klupi i na momente pevao i igrao sa navijačima, Džons je rekao:

- Uzbuđen sam. Verujem u svakog igrača, od prvog do petnaestog - šesnaestog. Samo želim da svi pobeđuju, jer ako oni pobeđuju, i ja pobeđujem, onda pobeđujemo kao tim. Tako da sam uzbuđen da vidim šta nas sve očekuje.

Potom, usledilo je pitanje Telegrafa o tome da li je zažalio što nije ove sezone u NBA ligi, pošto se dugo pisalo da za njega postoji ogromno interesovanje. Karlik je "kao iz topa" odgovorio:

- Ne, nisam zažalio, uzbuđen sam. Ja sam tip koji voli da bude prisutan tamo gde se nalazim. Kao što sam rekao, uživam u svakom trenutku u Srbiji trenutno.

Pogledajte šta je još rekao Džons posle meča sa AEK-om.

Video: Karlik Džons o debiju pred Grobarima

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obilić

    15. septembar 2024 | 19:45

    Hahaha hvala ti Saša Grujoviću bas si nas nasmejao sad više voli što je u KK JSD u nego u americi u najačoj ligi na svetu gde je najveći šou i gde svako dete koje počne da trenira košarku mašta da zaigra u NBA. Glupost vi stvarno mislite da je vestačka atmosfera koji vi stvarate dobra za čitaoce pa sve se vidi rođaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA