Kosjerina pitala Đokovića šta je za njega idealan doručak, a ovakav odgovor niko nije očekivao

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Novak Đoković nas je ovog leta obradovao poslednjim komadom zlata koji mu je nedostajao, Srbiji doneo najviše postolje na Olimpijskim igrama i samo mesec i po dana kasnije odlučio da opet obuče opremu sa nacionalnim grbom. Ovog vikenda gledaćemo ga u okršaju Dejvis kupa protiv Grčke.

Period nakon US Opena Nole je iskoristio da malo napuni baterije i pripremi se za pomenuti okršaj, ali i da gostuje na RTS-u i da vrlo zanimljiv intervju, koji je privukao veliku pažnju gledaoca širom zemlje.

Pričao je o brojnim temama, kako onim koje se tiču njegove karijere, tako i onim manje obaveznim, pa je tako nakon odgovara na pitanje Dragane Kosjerine i Ace Stojanovića o svom muzičkom ukusu, bio priupitan i da kaže šta je za njega najbolji početni obrok u danu

- Šta je preporuka za najbolji doručak - upitala je Kosjerina, a onda je usledio zanimljiv odgovor.

- Voće, definitivno. I neka kaša - rekao je Novak.

Vrlo interesantan izbor s obzirom da se radi o čoveku koji se izlaže izuzetnim naporima tokom mečeva, i pored toa što je dobro je poznato da je Đoković od momenta kada je izbacio gluten iz svoje ishrane rešio brojne probleme i počeo da igra sjajno u kontinuitetu. Tada je krenuo i da obara rekorde i tako sa pravom stekao nezvaničnu titulu najboljeg tenisera ikada.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković radi pripreme pred meč sa Cicipasom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukodlak

    13. septembar 2024 | 09:06

    Naravno ,da ima poseban tretman ishrane, i da njega Nije lako doći ???Ali to nije od juče ,a rezultati su evidentni !!!!!Svaka čast na skromnosti ,na ljubavi prema svom narodu ,svojoj zemlji i svemu sto je SRPSKO ???Njegovo ponašanje ,i njegova naravnostb ga je ostavila na zemlji ,tako da nijednog momenta ne Istice svoju slavu ,popularnost ,ugled i rejting ???Čovek za divljenje!!!!!!!!!!!!!!!!!Spomenik u Beogradu za Noleta ???

  • Mikica

    13. septembar 2024 | 09:05

    Udri Nole, brate rodjeni, bice mi isto kao da sam ja 😂

  • Brk

    13. septembar 2024 | 08:53

    Definitivno ne! 4 jaja sa slaninom,mlad sir i paradajiz sa vrućim hlebom i pola litre jogurta...to je idelan doručak za mene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA