Zvanično: Bivši trener Novaka Đokovića prešao u tabor Janika Sinera, sve zbog doping skandala!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Italijanski teniser Janik Siner, trenutno prvi reket sveta i osvajač US Opena ima novog trenera, a to je Marko Paniki, koji je nekoliko sezona radio kao kondicioni trener Novaka Đokovića.

Ovo je sada i zvanično saopšteno, iako se već pominjalo prethodno da bi Paniki mogao da pređe u tabor italijanskog tenisera, jer je tamo ostalo upražnjeno mesto kondicionog trenera i fizioterapeuta, koje je Siner otpustio zbog doping skandala i pada na testu dva puta.

Siner je bio pozitivan na klostebol, steroid koji je zabranjen, a navodno je prema svedočenju njega i njegovih trenera, on dospeo u njegov organizam tako što ga je fiziorerapeut Đakomo Nardi masirao bez rukavica, a prethodno mu je Sinerov kondicioni trener Umberto Ferara na prst naprskao sprej koji ima klostebol kada zbog rane koju je imao.

Siner je nakon skandala odlučio da otpusti i fizija i kondicionog, a sada je odlučio da u tim dovede proverenog stručnjaka, koji je sa Đokovićem osvojio nekoliko Grend slem pehara.

- Siner je sjajan atleta, fizički bih ga uporedio sa Novakom - rekao je Paniki u intervjuu za Skaj nedavno.

(Telegraf.rs)

Video: Novak Đoković radi pripreme pred meč sa Cicipasom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA