Đoković naterao Kosjerinu i Acu Stojanovića na smeh do suza kad je odgovorio šta sluša od muzike

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković gostovao je na RTS-u, gde je voditeljima Dragani Kosjerini i Aleksandru Stojanoviću pričao detalje o najvećem uspehu u karijeri - osvajanju zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, ali i o čitavoj karijeri.

Nole se dotakao i detalja kada je posetio naše sportiste u Olimpijskom selu i tom prilikom vaterpolistima održao zlata vredan govor, koji ih je kasnije motivisao da dođu do zlatne medalje.

Na samom kraju intervjua, voditelji su se dotakli i nešto opuštenijih tema, a Nole je odgovarao na nekoliko brzih "ili - ili" pitanja, gde je otkrio da li bi pre igrao dubl sa Rodžerom Federerom ili Rafaelom Nadalom, da li više voli filmove ili serije, kakve knjige voli da čita, a posebno zanimljiv odgovor bio je kada je Novak od Kosjerine dobio pitanje da otkrije šta sluša.

- Volim da slušam naše izvođače da pratim i da gledam... Ali, ja sam dete devedesetih godina, i najžalije mi je što sam bio na putu kad su svi moji najbliži bili u Areni na dve noći "dens devedesete" to mi je najžalije što sam taj koncert propustio. Ja se nadam, evo ga apel od mene, molim vas, organizujte još jednom, bilo gde, samo da budem prisutan - rekao je Novak, dok su se voditelji umalo zaplakali od smeha.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Amerikance ko je GOAT-a tenisa: Niko nije izabrao Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    13. septembar 2024 | 07:18

    Dragana je prelepa. A zene izgleda ljubomorne.

  • Kfbbf

    13. septembar 2024 | 07:52

    Zena je sjajna!

  • Lena

    13. septembar 2024 | 09:12

    Svasta. Cemu komentari da se zena "obabila" i slicno, bitno kako vodi emisiju, a osim toga lepo izgleda. Uvek je imala malo veća i izvrnuta, da ne kazem razvaljena usta, ali nije to nesto sto ne znam kako smeta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA