Đoković pozvao navijače na meč sa Grčkom: "Možda poslednji put igram u Srbiji..."

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković je u gostovanju na RTS-u govorio o brojnim temama, a takođe je i pomenuo da meč sa Grčkom u Dejvis kupu može da bude poslednji koji igra u Srbiji.

Naime, zbog promene formata u Dejvis kupu neće biti mnogo prilika da naši tenseri igraju na domaćem terenu.

- Poslednji put kada sam igrao pred svojim navijačima bilo je baš u 'Pioniru' pre sedam godina i ne znam da li ću još ikada do kraja karijere igrati ovde. Zato pozivam sve da dođu i podrže nas - rekao je najbolji srpski teniser Novak Đoković uoči meča sa Grčkom u Dejvis kupu.

- Mene najviše motivišu grend slemovi i igranje za reprezentaciju. Drago mi je što sam još uvek na raspolaganju selektoru Viktoru Troickom, koga znam još iz detinjstva. Pored zlatne medalje iz Pariza i prvog Vimbldona, izdvojio bih taj Dejvis kup 2010. godine. Jer, kada igrate za svoju zemlju, imate saigrače na klupi, selektora, podršku sa tribina. Format je takav da se sve izmenjalo i nemamo mnogo priliku da igramo kod kuće - istakao je Đoković gostujući na RTS.

Meč Srbije i Grčke za mesto u Svetskoj grupi Dejvis kupa igra se za vikend, a sutra od 16.30 na programu je "otvoreni trening".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Troicki: Novak je tu sa nama pored neuspešne grend slem sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA