Novaka pitali da li bi pre igrao dubl sa Federerom ili Nadalom: Neće vas iznenaditi koga je odabrao!

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković gostovao je na RTS-u, gde je dao intervju u kojem se dotakao nedavnog uspeha na Olimpijskim igrama, ali i čitave karijere.

Nole je u razgovoru sa Aleksandrom Stojanovićem i Draganom Kosjerinom istakao da mu je zlato u Parizu najveći uspeh u karijeri.

Takođe, opisao je i razgovor sa vaterpolistima, koje je motivisao da se domognu zlata.

Na samom kraju intervjua Novak je odgovarao na nekoliko kratkih "ili - ili" pitanja, pa je tako u jednom momentu upitan i da li bi pre igrao dubl sa Rafaelom Nadalom ili Rodžerom Federerom.

Nole se malo zamislio, a onda je odgovorio da bi to bilo sa Nadalom.

Možda ovo nije ni iznenađenje, jer je Novak upravo sa Nadalom imao najveće rivalstvo i nedavno su upravo na Olimpijskim igrama odigrali jubilarni 60. zvanični meč, što je ubedljivo najviše u istoriji tenisa kada su međusobni susreti u pitanju.

Takođe, Nadal i Đoković su uvek tokom karijere sa uvažavanjem pričali lepo jedno o drugom i gaje uzajamni respekt.

Tako je i sada sa Federerom, mada je bilo momenata kada je Federer, posebno u ranim danima Novakove karijere, na sramotan način pričao o Đokoviću i omalovažavao ga, čak i dovodio u pitanje njegove predaje kada je imao zdravstvene probleme zbog alergija koje su tek kasnije otkrivene.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Amerikance ko je GOAT-a tenisa: Niko nije izabrao Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    13. septembar 2024 | 05:15

    Naravno sa Nadalom - pokrivaju sve vrste terena, jedan je majstor za šljaku, drugi za travu, Nadal je brz i igra kontra rukom. To su sportski motivi, i oni su jedino bitni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA