Novak otkrio detalje o poseti vaterpolistima u Parizu: "Nisu bili dobro raspoloženi kad sam došao..."

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je gost RTS-a, gde je dao ekskluzivan intervju u kojem je otkrio zbog čega je zlato na Olimpijskim igrama u Parizu njegov najvažniji uspeh u karijeri.

Nole je Srbiji doneo veliku radost u Parizu, ali nosi određene zasluge što su i drugi srpski sportisti došli do medalje.

Među njima su prvi vaterpolisti, koji su otkrili da su pričali sa Novakom Đokovićem nakon nekoliko poraza u grupnoj fazi, gde su bili neraspoloženi i sumnjali su u sebe.

A onda se u Olimpijskom selu pojavio Novak Đoković i upao je na sastanak vaterpolista. Održao im je govor koji je sve promenio.

Sami vaterpolisti su to otkrili i nisu imali reči kojima su mogli da zahvale Novaku.

Sada je i sam Đoković upitan o tome, pa je otkrio svoju stranu priče.

- Ova situacija sa vaterpolistima nije bila planirana, ne želim da kažem ono što sam im rekao u sobi, to ostaje među nama. Kada sam došao, oni su imali timski sastanak, nisu bili dobro raspoloženi, počeli su da sumnjaju da li mogu da doguraju daleko, ali vaterpolisti - nikad niko kao oni. Uvek nas obraduju sa zlatom. Ja ih razumem zbog tog pritiska, jer mora pobeda, ako nije odmah je smak sveta.

- Više sam delio svoja iskustva kada su me zamolili selektor i članovi misije, oni su bili iznenađeni, ja sam bio iznenađen. Spontano to dođe, a iako nismo u istom sportu, imamo iz opšte perspektive situaciju da možemo da pričamo o sličnim stvarima. Ja sam samo delio svoja iskustva, nisam delio savete. Nemojte samo meni da pripisujete to zlato - našalio se Novak u razgovoru sa Draganom Kosjerinom i Aleksandrom Stojanovićem.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trobakula

    13. septembar 2024 | 02:21

    Kosjerina je nova zena Noleta. Razlog sto ga ne vole je sto ima zenu shpicu a to se ne prasta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA