Međedović iskren: "Puno nam znači trening sa Novakom, idemo na pobedu protiv Grka"

 
S. G.
S. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Međedović: Spremni smo za Grčku, jedva čekam nastup pred domaćim navijačima

Srpski teniser Hamad Međedović izjavio je danas da jedva čeka da izađe na teren pred domaćim navijačima i dodao da je ekipa spremna za novi izazov u Dejvis kupu protiv Grčke.

Međedović je rekao da se oporavio od prehlade, koja ga je mučila prethodnih dana.

- Prehlada je trajala dan ili dva i sada se osećam mnogo bolje. Već treniram punom parom sa ekipom, tako da sam zdrav i spreman. U Beogradu smo već par dana, puno nam znači da treniramo sa Novakom Đokovićem, koji nam mnogo pomaže - rekao je Međedović za RTS.

On je istakao da jedva čeka nastup pred domaćim navijačima u Beogradu.

- Meni kao mladom igraču jako znači da igram za reprezentaciju, pogotovo što će to biti pred našom publikom u Beogradu. Mnogo znači predstavljati zemlju na bilo kom događaju, ali poseban osećaj će učiniti to pred domaćim navijačima - izjavio je srpski reprezentativac.

Međedović je dodao da je ekipa spremna za duel sa Grčkom.

- Ja ne znam nikog od njihovih igrača, kao ni ostali reprezentativci. Tim je mnogo radio na skautingu protivnika, ali svakako da je dobro za nas što neće biti Stefanosa Cicipasa. Međutim, čak i da je došao, mi imano spreman tim i verujemo u pobedu - dodao je Međedović.

On je naveo da se nada da će u narednoj sezoni da ostvari bolje rezultate.

- Nisam imao sreće na početku godine zbog bolesti, nisam igrao tri do četiri meseca, a i kasnije mi je bilo teško da se oporavim. Planovi su da do kraja sezone odigram šest ili sedam turnira, pre takmičenja u Beogradu. Želim da završim godinu što bolje, kako bih imao viši rang za narednu godinu - rekao je Međedović.

Duel između tenisera Srbije i Grčke u Dejvis kupu Svetske grupe I biće odigran 14. i 15. septembra u dvorani "Aleksandar Nikolić". Žreb je na programu u petak u 12 časova.

Dva singl meča biće odigrana u subotu, dok će u nedelju na programu biti jedan dubl i dva singla duela.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA