Srpkinja žestoko isprozivala Kirjosa: "Te stvari me čine tužnom i ljutom, ako nastavi to da radi..."

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivša nemačka teniserka Andrea Petković, devojka koja ima srpske korene, komentarisala je nedavnu pobedu Janika Sinera na US Openu i tom prilikom se dotakla i Nika Kirjosa kog je isprozivala!

Tačnije, Andrea je izrazila svoje oštre stavove o komentaru koji je Kirjos imao kada je u pitanju Sinerova devojka Ana Kalinskaja, inače njegova bivša.

Podsetimo, Australijanac je nedavno okačio staru fotografiju sa Anom i pored ostavio komentar "drugi servis."

- Njegovi napadi na društvenim mrežama čine me tužnom i ljutom, ali pretežno tužnom. Mogao bi biti zaista sjajan na televiziji, ali nastavlja da se samouništava mizoginističkim glupostima. Možda nisam obožavalac njegovog stila na TV-u, ali je njegov sadržaj fantastičan. Nik na televiziji izgovara pozitivne stvari o ženskom tenisu, ali ako ga omalovažava onlajn u nekom trenutku će ljudi prestati da mu veruju - poručila je Petković.

Potom se dotakla i samog Sinera.

- Za sve koji smatraju da je njegov tenis dosadan, savetujem vam da pokušate da ga gledate uživo, ako možete. Način na koji se kreće, uvek u savršenoj ravnoteži, način na koji je njegovo telo blago naginuto napred kao da skija niz padinu, to je predivna stvar. Bez obzira koliko jaki udarci dolazili prema njemu, nikada ne gubi ravnotežu.

Andrea je, inače, rođena u Tuzli, a njen otac Zoran je bio Dejvis kup igrač Jugoslavije.

- Srbija je moj drugi dom zaista. U Novom Sadu moji roditelji imaju kuću, tako da sam ovde često. Dugi niz godina imam srpske trenere, Petra, Dušana Vemića, Iliju Bozoljca i Vladu Kaplarevića. Uvek sam najbolje rezultate imala sa srpskim ex igračima ili sad trenerima, jer mi je taj mentalitet bliži i više tako igram tenis, više sam emotivna i impulsivna - rekla je svojevremeno za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Nik Kirjos istetovirao pokemone preko celih leđa: Čak petorica majstora radili tetovažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA