Otvorene prijave za volontiranje na turniru Belgrade Open 2024

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Prilika za učestvovanje u organizaciji jednog od najvećih sportskih događaja u Srbiji

Najveći teniski turnir u Srbiji objavio je da su otvorene prijave za volontere pred novi turnir.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Svi oni koji vole tenis, uzbuđenje velikih sportskih događaja i žele da budu deo organizacije jednog od najvećih spotskih događaja u zemlji i regionu, biće u mogućnosti da to i ostvare na predstojećem teniskom turniru Belgrade Open 2024, a organizatori su već otvorili prijave za volontere.

Od 2. do 9. novembra, Beogradska arena će biti u središtu teniskog sveta, a neizostavan deo organizacije velikog teniskog turnira, kao i do sada, činiće volonteri.

,,Organizacija sportskog događaja zahteva timski rad velikog broja ljudi, a jedni od najvažnijih članova tima svakako su volonteri, čija podrška postoji u gotovo svim sektorima organizacije. U prethodne 3 godine je kroz naše turnire prošlo više od 900 volontera, koji su dobili priliku da nauče kako funkcioniše sportski događaj iza kulisa i da svoje volontersko iskustvo pretvore u trajne kontakte i profesionalne prilike“, istakao je Đorđe Đoković, direktor turnira Belgrade Open 2024.

,,Zaista se trudimo da svi volonteri steknu dragoceno iskustvo i razviju veštine kroz različite zadatke i zaduženja, a koje će im sigurno biti veoma korisne u daljem profesionalnom razvoju. Posebno smo ponosni na činjenicu da su mnogi od naših volontera vremenom postali i članovi tima i tokom turnira dobili priliku da rukovode određenim sektorima i budu mentori novim generacijama volontera“, dodao je Đoković i pozvao sve zainteresovane da se prijave za volontiranje.

U okviru ovog turnira, volonteri će imati priliku da rade u različitim sektorima kao što su logistika, player service, mediji, protokol, ticketing i još mnogo toga, a ceo proces volontiranja pratiće iskusni koordinatori koji će svakog dana pružati punu podršku u obavljanju zadataka i koji će se postarati da volonteri sa ovog događaja odu sa novim znanjima i neprocenjivim iskustvom.

Zainteresovani mogu da se prijave putem sledećeg linka – https://forms.gle/jTQUQkSQthmxGKL39

(Telegraf.rs)

Video: Troicki: Novak je tu sa nama pored neuspešne grend slem sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA