Đoković odradio novi trening za meč sa Grčkom: Evo s kim je Novak sparingovao u Pioniru

 
M. M.
M. B.
M. M. M. B.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Odradio je Novak Đoković još jedan trening sa Dejvis kup reprezentacijom Srbije i nema sumnje da, kao i ostali, s nestrpljenjem čeka duel protiv Grčke koji je na programu ovog vikenda!

Đoković se u utorak priključio timu, u sredu je u Pioniru sparingovao sa Dušanom Lajovićem koji je takođe na spisku Viktora Troickog za meč u kom će se naša zemlja boriti za opstanak u Svetskoj grupi!

Tu su još i Miomir Kecmanović i Hamad Međedović, dok je Laslo Đere otpao zbog povrede. Sa timom trenira i juniorski reprezentativac Marko Maksimović kao sparing partner.

Inače, ovo će biti prvi put posle sedam godina da srpski teniseri igraju u Dejvis kupu u Pioniru. Žreb je na programu 13. septembra. Mečevi u subotu počinju od 15.00 i na programu su dva singla, dok nedeljni program počinje u 13.00 dublom, a nastavlja se sa dva singl meča.

Za Grke neće nastupiti Stefanos Cicipas zbog povrede, ali hoće njegov brat Petros, Joanis Ksilas, Demetris Azoides. Selektor je Dimitris Hadžinikolau.

Pobednik meča Srbija – Grčka obezbediće plasman u grupnu fazu takmičenja u Dejvis Kupu u 2025. godini.

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA