Iskreno priznanje: "Nisam mogao ni da zamislim da ću biti zaista dobar prijatelj sa Đokovićem"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ako gledamo sve ono što se dešavalo 2020. i 2021. godine, malo ko je verovao da će Nik Kirjos i Novak Đoković uopšte razmenjivati reči kada se vide! Ponajmanje da će jednog dana biti prijatelji!

Međutim, danas to slobodno možemo da kažemo kada su u pitanju njih dvojica - u šta smo mogli da se uverimo i tokom ovogodišnjeg Vimbldona na kom je Australijanac bio specijalni sparing gost najboljem na planeti ikada.

Kirjos je 2020. prozivao Đokovića zbog toga što je ovaj tokom pandemije organizovao turnir u Beogradu. Zatim je i godinu dana kasnije imao štošta da kaže kada je Srbin pisao prvom čoveku Australijan opena Krejgu Tajliju, a Nik sadržaj tog pisma (takođe vezano za pandemiju) nije odobravao.

Daleko od toga da su se i ranije nešto "mirisali", da bi se sve promenilo kada je Đoković istinski mučen 2022. tokom onog karantina u Melburnu. Danas, dve i po godine nakon što je javno skočio da brani Noleta, Kirjos sam priznaje da nikada nije verovao da će biti prijatelji.

- Da, to je ludo. Nikada nisam pomislio da ću biti zaista dobar prijatelj sa Novakom Đokovićem, i to nije samo na terenu. Razmenjujemo poruke, šaljemo smešne meme i sve te stvari na Instagramu - rekao je Kirjos za "Tennis Insider Club" podkast.

Osvrnuo se i na finale Vimbldonja koje je igrao protiv Đokovića.

- Činjenica da sam igrao finale Grend Slama sa Novakom na Vimbldonu je ludo, jer smo mi toliko različiti, a sada smo kao prijatelji i to je neverovatno. Imam priliku da se udaram s njim i da mu pomognem, to je prilično"kul".

(Telegraf.rs)

Video: Iliev treći put na poziciji sportskog direktora Partizana: Na predstavljanju obećao velike promene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA