Sinera pitali da li je era "velike trojke" zvanično završena: Pomenuo je Novaka, a odgovor će vas iznervirati!

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Prvi teniser sveta i šampion US Opena, Janik Siner, dao je intervju za Korijere dela Sera, gde se osvrnuo na uspeh u Njujorku i drugu Grend slem titulu u karijeri i u sezoni.

Sinera je novinar upitao da li je zvanično završena era velike trojke, jer se prvi put od 2003. godine desilo da u jednoj kalendarskoj godini Grend slem nije uzeo bar neko od velike trojke - Đoković, Federer ili Nadal.

Italijan je nedavno rekao i kada je upitan ko je za njega GOAT, da je to Rodžer Federer, što se neće svideti Novakovim navijačima, a sada je najavio i moguću eru "velike dvojke", što takođe neće biti prijatno navijačima Novaka Đokovića.

- Sečekajmo pre nego što kažemo da je počela era "velike dvojke", jedna sezona nije dovoljna. Drago mi je da sam deo ovoga, ali nikad ne znaš šta može da se desi. Ima mnogo igrača koji mogu da igraju dobro. Nema svrhe pričati o tome sada. Na primer, Đoković je na Olimpijskim igrama osvojio poslednju stvar koja mu je nedostajala i veoma je motivisan za budućnost. Ali,lepo je videti nove igrače na sceni, nove šampione i nova rivalstva.

- Karlos i ja se međusobno guramo, činimo jedan drugog boljim. Posao nikada ne prestaje, nastavlja se. Samo ljudi koji žive sa mnom znaju kroz šta sam prošao ovih meseci. Bilo je to nešto s čim sam se trudio da se pomirim. Zatim sam pokušao da se zabavim, ali sve je bilo drugačije nego pre. Imam ravnotežu koja mi pomaže, a US Open mi je pomogao da ponovo pronađem zadovoljstvo u tenisu - rekao je Siner.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Amerikance ko je GOAT-a tenisa: Niko nije izabrao Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nino

    10. septembar 2024 | 17:42

    Mali dopingovani teniser .

  • Sudija Dred

    10. septembar 2024 | 17:47

    Dobićeš ti "dvojku" mali hemičare..Pravda će trijumfovati kad-tad 👊🫵 Otkriće se sve tvoje afere,nikada ti nećeš osvojiti ni četvrtinu onoga što je Nole osvojio..."Sedi dole: evo ti 1" 😂🤣😂

  • Gordon

    10. septembar 2024 | 17:49

    Zasigurno je prošla era velike "trojke."Taj put sada trenutno nastavlja velika "dvojka",pa je lakše skupljati pehare kada se dele na dva igrača nego na tri,čista matematika.Ali vreme će učiniti svoje,pa je veloka verovatnoća da se u periodu od jedno 5 godina pojave još 2-3 igrača kalibra velike "dvojke," i onda da Alkararas i Siner osvoje po dvadesetak gren slemova je prosto nemoguće.Tu se normalno još ubrajaju pehovi,bolesti,povrede...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA