Još jedan sraman udar GS šampiona na Novaka: Đoković ne može da pobedi Sinera zbog "Tajsonovog mentaliteta"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Priča usmerena protiv Novaka Đokovića očigledno je glavni adut nekadašnjeg italijanskog tenisera Adrijana Panate kako bi bio u centru pažnje javnosti, na šta smo mogli da se uverimo u poslednje vreme!

Nakon što se propisno izlupetao psole Vimbldona, gde je tvrdio da Đoković više nikada neće dobiti Janik Sinera i Karlosa Alkaraza (a pobedio ga je nedugo zatim u finalu Olimpijskih igara), Panata je i sada pecnuo srpskog tenisera.

U najnovijem izdanju podkasta La Telefoneta, Panata je opet poručio da Novak ne može da dobije Sinera i uporedio je osvajača US Opena sa Majkom Tajsonom. Ukratko, on smatra da Siner i Tajson dele sličan mentalni sklop u pristupu svojim sportovima, zbog čega su obojica poznati po svojoj odlučnosti i agresivnom stilu.

- Siner je jedini igrač koji izlazi na teren i ne čeka. Sećam se Tajsona u prvim mečevima, kada je dolazio i udarao dok protivnik ne padne na patos. Siner ima tajmentalni sklop: igra, može čak i da promaši nekoliko lopti, ali igra meč, nikada ne čeka.

Panata veruje da je Karlos Alkaraz jedini igrač koji može da pobedi Sinera, ali samo kada je u punoj formi.

- To je velika razlika između njega i drugih, to je ono što Alkaraz radi kada je u formi, i zapravo je jedini koji može da ga pobedi. Ne mislim da to može Đoković, možda u dva seta od tri, ali ne u tri od pet. Siner nikada ne opada, nikada ne pravi glupe greške.

Inače, Panata ima 74 godina, osvojio je 10 titula u karijeri, a najveći uspeh mu je osvajanje Rolan Garosa 1976. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA