Sprema se spektakl: Da li će Đoković zbog ove turneje prekršiti svoju strogu tradiciju?

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Iako zvanične potvrde i dalje nema, najbolji teniser planete Novak Đoković mogao bi da prekrši svoju strogu tradiciju tokom pauze između sezona kako bi učestvovao u unosnom egzibicionom događaju u Meksiku!

Ovu glasine javljaju pojedini mediji iz Latinske Amreike koji navode da bi Novak možda mogao da poseti i druge zemlje sem Meksika, pa tako sajt "Esto.com" dodaje da bi turneja mogla bi da uključuje i meč protiv Huana Martina del Potra u Argentini. Nije jasno koje bi druge zemlje mogle biti odabrane, ali Brazil bi se činilo kao logičan izbor.

Đokovićevo pažljivo planiranje obično znači da ne igra nijedan egzibicioni turnir tokom pauze između sezona. Tokom prethodnih godina, koristio je to vreme za odmor i oporavak.

Međutim, planovi bi mogli da se razlikuju ove godine - ako su izveštaji o njegovoj želji da igra na egzibicionom događaju u Meksiku tačni. Đoković još uvek zvanično nije najavio ništa, ali čini se da postoje dobre šanse da se egzibicija održi.

Ostali ATP asovi, kao što su Roger Federer, Rafael Nadal i Karlos Alkaraz, igrali su na egzibicionim turnirima u Meksiku za veoma unosnu naknadu, što bi moglo uticati na Đokovićevu odluku da prekine svoju uobičajenu rutinu tokom pauze između sezona.

Đoković je planirao da igra još samo dva turnira do kraja godine: Masters u Šangaju i Masters u Parizu. Ako ne ostvari dobre rezultate na tim turnirima, postoji bojazan da se ne kvalifikuje za ATP Finale po prvi put od 2017. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Er Srbija iznenadila Đokovića na povratku u Beograd iz Njujorka: Avion posebno brendiran za njega

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA