Neverovatan prizor najbogatije teniserke sveta: Milijarderka je, a putuje metroom u Njujorku kao običan narod

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Džesika Pegula igrala je turnir života na US Openu, pošto je po prvi put u karijeri bila u finalu Grend slema. Pružila je veliki otpor Arini Sabalenki, ali na kraju nije uspela protiv moćne beloruske teniserke, koja je imala jači forhend čak i od najboljih tenisera sveta.

Sabalenka je slavila sa 7:5, 7:5 u finalu, pa Amerikanci nisu mogli i ove godine da se raduju kao prošle, kada je Koko Gof osvojila titulu.

Pegula je i na ovom US Openu došla u centar pažnje zbog svog oca, Toma Pegule, koji je milijarder zbog biznisa sa naftom i gasom, ali je i vlasnik nekoliko sportskih timova za američki fudbal i hokej, poput Bafalo Bisa i Bafalo Sabresa.

Tom je bio i na US Openu, gde je bodrio svoju ćerku uživo, iako je svojevremeno pričao da ne želi da gleda mečeve svoje ćerke.

I može da bude ponosan na ono što je uradila, ali i kako se nosi sa slavom i bogatstvom.

Uprkos tome što ima milijarde na računu, jer je rođena u jednoj od najbogatijih američkih porodica, čije se bogatstvo procenjuje na 7,7 milijardi dolara, Pegula se ponaša kao obična devojka.

Zanimljivo je da je na US Open dolazila običnim prevozom, metroom, kao i običan svet.

- Definitivno je lakše nego kolima, ne volim da uzimam kola i volim vozove. Dok sam bila u juniorima, išla sam metroom do torena, takođe to radim i za bejzbol mečeve, za Jenkise.

- Moj agent se šali što ne uzmem dobar auto. Jednom smo išli tako, trebalo nam je sat i po do Flešing Medouza, htela sam da povratim. Bila sam spremna da izađem iz kola i da idem pešice. U povratku smo uzeli metro - opisala je Pegula u snimku koji je objavljen u saradnji sa US Openom.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Amerikance ko je GOAT-a tenisa: Niko nije izabrao Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixx

    9. septembar 2024 | 18:04

    U srbiji bi je odavno gepokovali 🤣

  • CAVEAT EMPTOR

    9. septembar 2024 | 18:50

    kazna zato što je izgubila

  • Перагеније

    9. septembar 2024 | 21:38

    "trebalo nam je sat i po do Flešing Medouza" - САМО?!... Мора да су били близу...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA