Žestoka provokacija na račun Nika Kirjosa: "Gde je otišao? Nisam ga video, mora da je pobegao"

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Predsednik italijanske teniske federacije Anđelo Binagi isprozivao je Nika Kirjosa, nedugo nakon što je Janik Siner osvojio US Open u nedelju veče!

Binagi je Sinerovu pobedu nad Fricem iskoristio da se obruši na Kirjosa koji je nedavno kritikovao Janika zbog skandala dopinga i ostavio neprimeren komentar za devojku italijanskog tenisera s kojom je i sam svojevremeno bio u vezi.

- Nisam video Kirjosa, gde je otišao? Mora da je pobegao. Mislim da je Siner svima dao lekciju na terenu. Zaista sam srećan, čak i više nego za pobedu na Australijan Openu - rekao je Binagi i dodao:

- Ušli smo u novu eru. Sećate li se Borgove Švedske i Nadalove Španije? Brojevi kažu da će ovo biti era Italije. Moramo da se naoružamo kartama i uživamo u ovoj eri koja dolazi, ispunjenoj velikim zadovoljstvima.

Podsetimo se i izjave koju je Kirjos dao kada je u pitanju Sinerov doping.

- Bilo da je slučajno ili planirano. Dva puta si testiran na zabranjenu steroidnu supstancu…. Trebalo bi da te nema dve godine. Tvoj učinak je poboljšan.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    9. septembar 2024 | 18:00

    Што је најгоре, Киргиос је у праву...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA