Zbog njega ova teniserka ima više para od Đokovića, Nadala i Federera zajedno: Napravila je čudo na US Openu!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Američka teniserka Džesika Pegula plasirala se u prvo Grend slem finale, pošto je pobedila Karolinu Muhovu u polufinalu i igraće novo finale protiv Beloruskinje, sa kojom je nedavno odmerila snage i u finalu Sinsinatija.

Pegula je inače najbogatija teniserka sveta, jer su njeni roditelji, Tom i Kim Pegula milijarderi.

Pegula je rođena u jednoj od najbogatijih porodica u Americi, njen otac je biznismen koji je magnat u oblastima nafte i gasa, dok je njena majka, koja je iz Južne Koreje poreklom, predsednica porodične sportske korporacije, koja u vlasništvu ima NFL tim Bafalo Bils, NHL tim Bafalo Sabres i još nekoliko timova za hokej i američki fudbal koji nisu u najjačim divizijama.

Teri Pegula se smatra 378. najbogatijim čovekom na svetu, a njegovo bogatstvo procenjuje se na 7,7 milijardi dolara.

Zanimljivo je da su Džesiku Pegulu sada u najvažnijem meču njene dosadašnje karijere, u polufinalu US Opena, bodrili i otac i majka.

U jednom momentu su oca prikazali i na video bimu, kada je Džesika davala intervju, pa je upitana i o njemu i podršci porodice.

- Tu su mi brat, sestra, otac je bio na velikom ekranu, mnogo prijatelja je tu, tu je i suprug, koji sedi, jer ne voli da ga vide. Mnogi gledaju moje mečeve, ludo je što su tu i bodre me, presrećna sam što su tu da podele ove momente sa mnom - poručila je Džesika.

Džesika je već ovim plasmanom u finale napravila čudo, a ono bi moglo da bude još veće ukoliko se domogne Grend slem titule i pobedi glavnog favorita za trofej, Arinu Sabalenku.

Finale ženskog singla na programu je od 22.00 na Artur Ešu.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    8. septembar 2024 | 06:53

    Djokovic, Federer i Nadal su svoje bogatstvo stekli radom, a ovoj teniserki tek predstoji da to ucini tako da je poredjenje smešno. Bogat je njen otac.

  • Srb

    8. septembar 2024 | 18:59

    Idi? Bodrili je i otac i majka? Baš neobično.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA